Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Heuvellandbibliotheken open vanaf 25 mei

Vanaf maandag 25 mei gaan de Heuvellandbibliotheken weer open.

Geplaatst op dinsdag 19 mei 2020

Er gelden wel aangepaste openingstijden. De bibliotheek in Vaals zal geopend zijn van dinsdag t/m vrijdag van 14.00 u tot 17.00 u.

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, wordt een maximaal aantal bezoekers toegelaten om iedereen voldoende afstand te bieden en worden in het gebouw beschermingsmaatregelen genomen (zoals kuchschermen en desinfectiemiddel is beschikbaar). Ook is de leeszaal dicht, blijft de koffieautomaat voorlopig buiten gebruik en wordt elk ingeleverde boek 72 uur apart gehouden. Verder wordt afgeraden om boeken vast te pakken en weer terug te zetten in de rekken.

Kijk voor meer informatie op de website van de Heuvellandbibliotheken.