Jong en oud samen op stap in Vaals!

Maandag 22 april was het dan zover. De kinderen en vrijwilligers van Humankind gingen wandelen met de senioren van Sevagram Langedael.

Geplaatst op donderdag 25 april 2024

Met een tussenstop bij de BSO (buitenschoolse opvang) locatie waar de andere kinderen voor een gezond tussendoortje zorgden en een optreden verzorgden.

Jill Moonen, begeleidster Humankind: ‘Het stond al een tijdje op onze agenda. Vandaag gaan we wandelen met de opa’s en oma’s van Sevagram Langedael. Wat hadden we er zin in. Samen met een groep kinderen en vrijwilligers werd er gewandeld'. Terwijl er stappen werden gezet, zaten ze bij de BSO ook niet stil. Daar ging een groepje kinderen samen met Angelique en Benthe zorgdragen voor een heerlijk tussendoortje.

Een heel gezond tussendoortje: wraps met kip en kaas en zuivelspread en yoghurt met aardbeien en granola. De opa’s en oma’s hebben gesmuld en vonden het heerlijk. Wij vonden het superleuk dat ze bij ons bij de BSO op visite waren. We hebben allemaal genoten. Zo zie je maar, de kinderen van BSO Vaals en de senioren van Sevagram Langedael hebben veel plezier gehad. Jong en oud beleefden samen een gezellige, sportieve en gezonde middag. We deden ook nog het dansje van Koningsdag. De volgende afspraak wordt snel gemaakt.