Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Contact en openingstijden


Adresgegevens

Bezoekadres: Von Clermontplein 15, Vaals

Correspondentie-adres:
Postbus 450, 6290 AL, Vaals
Tel.: 043 - 3068568
Fax: 043 - 3068549
E-mail: info@vaals.nl

Volg de gemeente Vaals ook op Twitter of Facebook

Bezoek het gemeentehuis


Contact buiten de reguliere openingstijden

Voor spoedeisende zaken/ calamiteiten in de openbare ruimte (bijv. schade aan wegen, groen) kunt u buiten de reguliere openingstijden contact opnemen via telefoonnummer 06 - 83708764.

Voor spoedeisende zaken voor politie, brandweer of ambulance: Bel 1-1-2.


Dienstverlening balie gemeentehuis uitsluitend op afspraak

De momenten dat u in het gemeentehuis terecht kunt worden vanaf volgende week (week 18) verruimd. Dit betekent nog steeds dat u alleen op afspraak terecht kunt in het gemeentehuis, maar het aantal momenten dat u terecht kunt wordt uitgebreid. Hierdoor hebben we meer ruimte om afspraken te maken en wordt u sneller geholpen. Op deze manier breiden we de dienstverlening beheerst en gecontroleerd uit.

U kunt dus alleen in het gemeentehuis terecht als u telefonisch een afspraak heeft gemaakt. Een afspraak kunt u maken via 043-306 85 68. Vrije inloop is niet mogelijk. U moet dus altijd een afspraak maken voor bijvoorbeeld het aanvragen en afhalen van producten (paspoort, rijbewijs, uittreksel enz.) en het doen van aangifte van geboorte en overlijden. Wij verzoeken u de tijden van de afspraak stipt na te komen. Komt u te vroeg, dan verzoeken wij u buiten te wachten. Komt u te laat, dan kunt u niet geholpen worden en moet u een nieuwe afspraak maken.

Via de website www.vaals.nl kunt u ook producten aanvragen. Houd er wel rekening mee dat u voor bepaalde producten een pasfoto en handtekening in het gemeentehuis dient in te leveren en dat u daarvoor dus een afspraak moet maken. Voor vragen is de gemeente elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 043-306 85 68. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vaals.nl.

Telefonische bereikbaarheid gemeente op Koningsdag

Op maandag 27 april (Koningsdag) is het gemeentehuis telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. Op deze dag is het gemeentehuis gesloten.

U kunt momenteel alleen op afspraak bij de balie in het gemeentehuis terecht. Dat betekent dat u niet vrij kunt inlopen en altijd een afspraak dient te maken voor bijvoorbeeld het aanvragen en afhalen van producten (paspoort, rijbewijs, uittreksel enz.) en het doen van aangifte van geboorte en overlijden. 

Openingstijden
Dag Zonder afspraak Op afspraak
Maandag Gesloten Gesloten
Dinsdag Gesloten 13.00 - 16.00 uur
Woensdag Gesloten 13.00 - 15.00 uur
Donderdag Gesloten 09.00 - 12.00 uur
Vrijdag Gesloten Gesloten
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Telefonische bereikbaarheid

De gemeente is telefonisch bereikbaar op elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur.