Dhr. Leo Jaminon benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Jaminon is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn onschatbare bijdrage voor de Vijlense gemeenschap.

Geplaatst op vrijdag 26 april 2024

Dhr. Leo Jaminon benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-NassauOp vele fronten heeft de heer Jaminon zich ingezet, waaronder voor het kerkbestuur van de St. Martinusparochie, waar hij verschillende functies heeft vervuld, van bestuurslid tot koster. Met grote toewijding zorgde hij ervoor dat de kerk altijd piekfijn in orde was. Vooral tijdens belangrijke ceremonies zoals uitvaarten, doopsels en huwelijken.

Bovendien steunde hij het Prinses Beatrix Spierfonds op bewonderenswaardige wijze als collectant, waarvoor hij zelfs op hoge leeftijd nog langs de deuren ging, met als resultaat prachtige opbrengsten voor dit goede doel.

Momenteel is de heer Jaminon nog steeds een graag geziene vrijwilliger bij de Hoeskamer en de KBO (Katholieke Bond van Ouderen).

Deze benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau is een welverdiende erkenning voor zijn buitengewone inzet en toewijding. Het gemeentebestuur van Vaals feliciteert deze kersverse lintjesdrager van harte met de welverdiende onderscheiding.