Feestelijke bijeenkomst voor alle gedecoreerde inwoners van de gemeente Vaals

Ter gelegenheid van Koningsdag organiseerde het gemeentebestuur zaterdag 27 april weer een feestelijke bijeenkomst voor alle inwoners van de gemeente Vaals die ooit gedecoreerd zijn met een Koninklijke of Gemeentelijke onderscheiding.

Geplaatst op donderdag 2 mei 2024

Wat al deze mensen, naast een onderscheiding verbindt, is dat ze zich op een bijzondere manier hebben ingezet, of nog steeds inzetten, voor de samenleving. Ze vormen al vele jaren een voorbeeld voor de gemeenschap door het vervullen van vele vrijwillige functies. Bijvoorbeeld binnen de kerk, een vereniging of op het gebied van cultuur of sport.

Dit jaar werd de heer Leo Jaminon speciaal welkom geheten. Hij is afgelopen vrijdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
De gedecoreerden werden uitgenodigd voor een gezellige middag in Café Restaurant Suisse. Burgemeester Harry Leunessen sprak in zijn toespraak zijn enorme waardering uit voor alle decorandi. Daarna werd getoost op de verjaardag van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander en zongen de aanwezigen het Wilhelmus. Nadat ook het Limburgs Volkslied ten gehore werd gebracht, volgde nog een gezellig samenzijn en een diner.