De gemeente komt naar u toe!

Op woensdag 15 september zijn wij van 18.00 uur tot 19.30 uur in de wijk Vaals Zuid aanwezig voor een straathoeksessie.

Geplaatst op vrijdag 3 september 2021

Voorzien van een rode partytent, koffie, thee en een koekje, gaan wij op de hoek Ceresstraat/In ’t Oord graag met u in gesprek. Is er iets in de wijk dat beter kan of anders moet, zijn er zaken defect, heeft u suggesties of zijn er opmerkingen? Wij horen het heel graag, want ú als bewoner weet precies wat niet goed gaat en vooral wat beter kan!

Buiten de wijkmanager en de omgevingsregisseur Openbare Ruimte zijn onder andere een boa, de kantonnier, de gebiedsregisseur Sociaal Domein, de verbindingsofficier Vaals Verbindt en de gebiedsregisseur van Krijtland Wonen aanwezig.

Vanwege de RIVM-maatregelen vragen we u om u even aan te melden als je naar de straathoeksessie komt. Doe dat vóór 15 september via een e-mail naar info@vaals.nl of door te bellen naar 043 306 85 68.

Meer straathoeksessies

De volgende straathoeksessies zijn gepland op 29 september (Vijlen, De Koel), 13 oktober (Lemiers, t.h.v. de BMA) en 27 oktober (Vaals Noord, activiteitenplein). Tijdens de straathoeksessies worden de RIVM-maatregelen gevolgd.