Pianist Roger Braun uit Vaals treedt op in Koningsdagconcert

De Vaalser pianist Roger Braun ontving een uitnodiging om op te treden tijdens het Koningsdagconcert op 15 april j.i. in Theater de Flint in Amersfoort.

Geplaatst op vrijdag 19 april 2019

Van dit concert is een televisieregistratie gemaakt. Deze wordt op Koningsdag zaterdag 27 april uitgezonden om 21.00 uur via NPO2
Dit concert wordt aangeboden door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima. De avond wordt bijgewoond door genodigd publiek dat betrokken is bij de organisatie van Koningsdag in Amersfoort. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix is eveneens aanwezig.

Bij het concert staat dit jaar de stem centraal. Onder het motto ‘Alle Stemmen Gelden’ zingen koren over levensgebeurtenissen als geboorte, dood, liefde en verlangen. Cappella Amsterdam, ZO! Gospel Choir, de meisjes van het Nationaal Kinderkoor en verschillende koren uit de regio treden op.

Roger Braun, die onlangs nog optrad in een uitverkocht Koninklijk Concertgebouw Amsterdam en in het bekende TV programma Podium Witteman zal samen met de vermaarde bas-bariton Robert Holl liederen van Schubert ten gehore brengen.
Het Koningsdagconcert wordt uitgezonden op zaterdagavond 27 april via  NPO 2 om 21.00 uur

Zuidamerikaanse klanken op 11 mei in De Kopermolen Vaals

Wie Roger Braun van nabij wil horen en meemaken heeft daarvoor de unieke gelegenheid op zaterdag 11 mei a.s. om 20.00 uur in De Kopermolen in Vaals. Dan zal hij solistisch én als begeleider optreden in romantische werken van Chopin, Spaanse en Zuidamerikaanse componisten zoals Granados, Piazolla, Villa Lobos en Ginastera. In het teken van het ´Jaar van de Vrouw´ is er een Europese première van liederen van de Venezolaanse componiste Modesta Bor. Zangsoliste is de in Vaals wonende van oorsprong Uruguayaanse zangeres Eleonora Leoncini. Zij zong in verschillende operaproducties in Uruguay, Nederland en Duitsland en heeft in Vaals een eigen zangschool. Op uitnodiging van de Universidad de Ciensias y Artes de Chiapas  in  Mexico gaf zij daar in april enkele concerten en een masterclass aan muziekstudenten zang.

Kaarten voor dit concert kosten 13 euro (Jeugd t/m 18 jaar gratis) en zijn nu al te reserveren via e-mail: info@unity-concerts.com