Noteer vast in uw agenda: Cultuurdag 2019 op 27 oktober

Op zondag 27 oktober vindt de Cultuurdag 2019 plaats. Tijdens de Cultuurdag (vorig jaar Cultuurfonds Talentendag) laten leden van verenigingen uit Vaals, Vijlen en Lemiers zien waar zij het hele jaar vol passie mee bezig zijn. Verenigingen zullen op korte termijn benaderd worden om mee te denken over de invulling van deze Vaalse Cultuurdag.

Geplaatst op maandag 25 maart 2019

De Cultuurdag is een initiatief van Stichting Cultuurfonds Vaals. Het Cultuurfonds Vaals richt zich op initiatieven op het gebied van cultuurontwikkeling en cultuureducatie, talentontwikkeling en identiteitsversterking vanuit de lokale gemeenschap. Het fonds streeft naar een versterking van het culturele leven in de gemeente Vaals en het stimuleren van de deelname daaraan. Meer informatie is te vinden op www.cultuurfondsvaals.nl.