Informatie over zware regenval en wateroverlast >

Ruilwinkel elke 1e zaterdag van de maand open

Afgelopen zaterdag was de Ruilwinkel voor het eerst tijdens een weekenddag geopend. Zo konden ook inwoners die werken eens een kijkje nemen in de Ruilwinkel en zich inschrijven als lid.

Geplaatst op vrijdag 7 september 2018

Het was gezellig druk, met  voor iedereen lekkere koffie met een stuk cake. Bezoekers hebben gretig gebruik gemaakt van de super zomersale in de kledinghoek, waar nu maximaal 15 stuks voor 1 punt meegenomen konden worden. 

Veel bezoekers gaven aan blij te zijn met de zaterdagopening. We blijven dit dan ook doen ! Elke 1e zaterdag van de maand is de Ruilwinkel geopend  van 11.00 tot 15.00 uur!

Kom op zaterdag 1 oktober ook naar de Ruilwinkel. Neem een kijkje, snuffel rond en vind onverwachte schatten! Of lever goede gebruikte spulletjes in voor punten en maak een ander hiermee blij.

Ook als u geen lid bent van de Ruilwinkel kunt spullen inleveren. De punten gaan dan naar een speciale Steun rekening, waarmee we inwoners ondersteunen die dringend behoefte hebben aan spullen of hulp.

Wordt ook vrijwilliger bij de Ruilwinkel

En misschien is dit ook uw kans om vrijwilliger te worden bij de Ruilwinkel en deel uit te maken van een enthousiast en veelzijdig team, dat samen alle klussen en taken in de winkel uitvoert. Jong of oud, arm of rijk, beperkt of niet beperkt,  afkomstig vanuit Vaals of waar dan ook ter wereld… u bent van harte welkom om ook uw talenten en vaardigheden in te zetten voor en in de Ruilwinkel!

Waar: Ruilwinkel Vaals, Kerkstraat 46, Vaals
Wanneer: 1e zaterdag van de maand
Tijdstip: 11.00 tot 15.00 uur

Meer informatie

Marjolein Wassenberg, 043 306 85 54 of Jolanda Mikic, 06 12 63 92 63
www.ruilwinkelvaals.nl of www.facebook.com/ruilwinkelvaals

Of kom langs op dinsdag tussen 10 en 14 uur, woensdag tussen 12 en 16 uur of donderdag tussen 10 en 12 uur.