Cliëntervaringsonderzoek Wmo: uw mening doet ertoe!

De komende maand houdt de gemeente Vaals cliëntervaringsonderzoeken. Krijgt u ondersteuning vanuit de Wmo? En heeft u in 2017 daarvoor contact gehad met de gemeente? Dan krijgt u misschien een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek.

Geplaatst op donderdag 26 april 2018

Door mee te doen, kunt u helpen ons beleid en onze dienstverlening te verbeteren. Daarom zouden wij het heel fijn vinden als u even tijd wilt vrijmaken om aan het onderzoek mee te doen.

Dus krijgt u een uitnodiging in de bus? Doe dan vooral mee! U maakt dan ook nog eens kans op een cadeaubon.

Waarover gaat het onderzoek?

De gemeente wil graag weten wat inwoners die ondersteuning krijgen vanuit de Wmo daarvan vinden. Zij kunnen immers als geen ander aangeven hoe die voorziening voor hen heeft uitgepakt in de praktijk.

Anoniem en vrijwillig

Deelname aan het cliëntervaringsonderzoek is geheel vrijwillig. Alle informatie wordt anoniem verwerkt en kan niet worden herleid naar individuele personen.

Hoe kunt u meedoen?

U krijgt een uitnodiging met een vragenlijst. Het invullen van de lijst kost ongeveer tien minuten. U kunt de vragenlijst schriftelijk of digitaal invullen.

U kunt iemand vragen om te helpen bij het invullen. Dat kan een familielid zijn, een buurvrouw/-man, een vriend of vriendin. Meer informatie over hulp bij het invullen staat in de uitnodiging.

Meer informatie?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau van de gemeente Maastricht. Als u vragen heeft, belt u naar tel. 043 350 40 40 of u stuurt een e-mail naar onderzoekenstatistiek@maastricht.nl. Zij helpen u graag verder.