Ruilwinkel Vaals: op weg naar de feestelijke opening!

Op 17 maart 2018 vindt om 13.00 uur de feestelijke opening van de Ruilwinkel Vaals aan de Kerkstraat 46 in Vaals plaats. Wethouders Jean-Paul Kompier en Paul de Graauw openen dan officieel de Ruilwinkel. Daarna is iedereen tot 16.00 uur van harte welkom om de winkel te bezoeken en dit mooie initiatief te vieren.

Geplaatst op donderdag 15 maart 2018

Ruilwinkel VaalsWij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke opening van de Ruilwinkel! U kunt dan met eigen ogen zien hoe een winkelpand, dat al 7 jaar leegstond, met vereende krachten is omgetoverd tot een aantrekkelijke en gezellige winkel. Met een lekker kopje koffie kunt u rustig rondkijken en u door de vrijwilligers laten informeren over het reilen en zeilen van de Ruilwinkel.

Sponsors maken Ruilwinkel Vaals mede mogelijk

De metamorfose van een onderkomen leegstaand winkelpand naar een mooie en gezellige Ruilwinkel is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van een aantal partners.

We bedanken hartelijk: IKEA Heerlen, HUBO Huppertz, Bergmans & Wijnen, Drukkerij Thoma, Voor de Vormen, Hakkenbar Vaals, Paul Kern, Woningstichting Vaals en gemeente Vaals.
Drukkerij-Uitgeverij C.J. Thoma B.V.   

Deelnemer en vrijwilliger worden

U kunt zich op 17 maart inschrijven als deelnemer van de Ruilwinkel. Dat is gratis en u krijgt direct 15 punten op uw ruilrekening. U kunt meer informatie krijgen over de verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk of u direct aanmelden als vrijwilliger.
Op 17 maart kunnen geen spullen ingeleverd of meegenomen worden uit de Ruilwinkel.

Openingstijden

Vanaf dinsdag 27 maart is de Ruilwinkel geopend en kunt u spullen inleveren en meenemen. De openingstijden zijn:

  • Dinsdag van 10.00 - 14.00 uur
  • Woensdag van 13.00 - 16.00 uur
  • Donderdag van 10.00 - 14.00 uur

Meer informatie: Marjolein Wassenberg, 043 306 85 54 of m.wassenberg@vaals.nl
Jolanda Mikic, 06 12 63 92 63 of beweegmakelaar@vaals.nl