Energiecoach

Wilt u geld besparen, meer comfort in de woning én iets goeds doen voor het milieu? Anders gezegd: wilt u uw woning energiezuinig maken? Boek een energiecoach!


Energiecoach; uw slimme adviseur!

Een energiecoach komt bij u thuis. Op basis van dat bezoek, uw behoeftes, uw woning (met eventueel de bouwtekeningen erbij) en uw laatste energie(jaar)nota maakt hij of zij een adviesrapport op maat, speciaal voor uw woning. In dat rapport staat een heleboel: van slimme tips tot grotere investeringen als vloer- of dakisolatie. De coaches berekenen ook wat zonnepanelen voor u kunnen betekenen en hoe snel u de investering terugverdient. De coaches wijzen u tot slot ook de weg in subsidieland.

Kortom: u krijgt handvatten om energie en geld te besparen, én een goede stap in de richting van een klimaatneutraal Vaals. Een inwoner van Vaals vertelt over de energiecoach: “Ik zou iedereen aanbevelen van zijn of haar huis een energiescan te laten maken. Laat iemand komen, bijvoorbeeld een Energiecoach; dit initiatief is namelijk voortreffelijk! Een Energiecoach komt bij je thuis en maakt een adviesrapport op maat. Die kan jou zeggen; je moet daar en daar mee beginnen en dan ga je gewoon aan de slag!”

Maatadvies energiecoach aanvragen

Kosten en aanvraag

De kosten per energiescan bedragen € 25,- . Van dit bedrag ontvangt u per email een factuur van de administratie van CNME. Zodra u een van de maatregelen uit het adviesrapport uitvoert, krijg u het geld teruggestort. En laat u samen met 4 van uw buren in uw straat een coach komen, is de coach gratis. Interesse of vragen? Neem contact op via energiecoach@cnme.nl.

Nieuwe energie in Vaals

De gemeente Vaals beschikt, samen met de meeste overige Limburgse gemeenten, over een energieloket waar inwoners terecht kunnen met vragen over duurzame energie.

Deze website is voor alle inwoners van Limburg die vragen hebben over energiebesparing in hun gemeente of regio.
Bekijk voor meer informatie de website van Nieuwe Energie in Limburg: www.nieuweenergieinlimburg.nl