WoonWijzerWinkel Limburg


Logo WoonWijzerWinkelDe WoonWijzerWinkel Limburg is het Energieloket voor de Parkstad- en omliggende gemeente. Inwoners kunnen hier terecht met al hun vragen over het verduurzamen van hun woning.

De WoonWijzerWinkel Limburg adviseert onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van jouw woning. Ze verwelkomen je graag met een kopje koffie in de showroom en adviescentrum waar álle duurzame oplossingen te zien zijn, van eenvoudige verbeteringen tot alle technische installaties zoals warmtepompen, zonnepanelen en airco's om elektrisch te verwarmen. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Wil je gericht advies over jouw woning, dan kan je een afspraak maken met één van de adviseurs.

Ben je voldoende geïnformeerd en wil je stappen ondernemen? Dan kunnen zij een vrijblijvende offerte voor je aanvragen. Ze werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in jouw regio, die een vrijblijvende offerte aan je kunnen uitbrengen. WoonWijzerWinkel Limburg is in dit offerteproces jouw bemiddelaar en kijkt altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Ga naar de WoonWijzerWinkel Limburg