Buurtsportcoach

Buurtsportcoach Hannie Pleijers stimuleert op allerlei manieren het sporten en bewegen in Vaals. Op de kinderopvang, peuterspeelzaal en de basisschool. Tijdens schooluren en daarna. In de buurten en met de sport- en beweegaanbieders.


Buurtsportcoach - Hannie PleijersZij adviseert en coacht bij het gymonderwijs op de basisscholen en bij het bewegen op de kinderopvang en peuterspeelzaal. Ook ondersteunt ze sport- en beweegaanbieders, zowel verenigingen als particulieren, bij het opstarten van nieuw beweegaanbod of bij het vernieuwen/uitbreiden van bestaand aanbod.

Hannie Pleijers is docent van de Sport Mix Club. Dit is een beweeggroep voor kinderen die wat extra’s kunnen gebruiken bij hun fysieke, motorische en/of mentale ontwikkeling. Ze begeleidt deze kinderen uiteindelijk naar een vereniging die goed bij hun wensen en mogelijkheden past.

Via Hannie Pleijers kunt u voor uw kinderen een aanvraag indienen voor zowel het Jeugdsportfonds  (vanaf 4 t/m 21 jaar) als het Jeugdcultuurfonds (vanaf 4 t/m 18 jaar).

De begeleiding is gratis.

Hannie Pleijers is bereikbaar via telefoonummer 06 42 08 85 01 of pleijers@sportcoaching4all.nl.