Cycling Connects

Cycling Connects verbindt 3 landen met 1 fietsbeleving.


Logo Interreg Euregio Maas-Rijn - Europees fonds voor Regionale ontwikkelingCycling Connects verbindt 3 landen met 1 fietsbeleving: een bijzonder netwerk van fietsroutes door de Euregio Maas-Rijn met een diversiteit aan talen, culturen en landschappen. Een consortium van 12 partners uit Nederland, België en Duitsland werkt samen om de infrastructuur in het gebied te verbeteren, de verschillende internationale fietsroutes met elkaar te verbinden en de fietser optimaal te faciliteren met meer comfort, veiligheid en informatie.

Met Cycling Connects ontdekt de fietstoerist een bijzonder grensoverschrijdend fietsnetwerk met mooie plekken om te ontspannen, eten, drinken, winkelen, overnachten en meer.

Ondersteund door het Interreg Euregio Maas-Rijn programma.

Meer informatie: www.interregemr.eu/projecten/cyclingconnects-nl

Cycling Connects partners: Provincie Limburg België, Provincie Limburg Nederland, Gemeente Eijsden-Margraten, Gemeente Vaals, Gemeente Visé, Province de Liège Tourisme, Stadt Aachen, Voerstreek bezoekerscentrum, Gemeente Maastricht, Wallonie infrastructures SPW, Voeren, Bike Valley, Plombières en Shimano Experience Center