Eerste seizoen van de Roda JC wijktoer een groot succes

Het eerste seizoen van de Roda JC wijktoer in de gemeente Vaals loopt alweer ten einde, en wat was het een succes!

Geplaatst op donderdag 20 juni 2024

De laatste training en afsluiting van het seizoen 2023-2024 zal plaatsvinden op donderdag 27 juni van 15.30 tot 17.00 uur.
Elke donderdag vanaf 14 september 2023 vonden er wekelijks gratis voetbalactiviteiten plaats voor basisscholieren van 8 tot en met met 12 jaar. Van 16.00 uur tot 17.00 is dit elke week georganiseerd onder begeleiding van Roda JC-trainers en jeugdtrainers van Rood Groen LVC’01/RKVV Vijlen. En dit onder het toeziend oog van enthousiaste buurtbewoners Aan de Noot, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere geïnteresseerden.

Wethouder Erika Jaegers: “Dit mooie project is tot stand gekomen op wens van kinderen van de basisscholen in de gemeente Vaals.Tijdens gesprekken met de huiswerkklas, gaven de kinderen aan later graag profvoetballer te worden en dat ze graag bij Roda JC willen voetballen. De link naar de Roda Jc wijktoer was snel gelegd. De animo voor dit project is enorm. Het is geweldig om te horen dat meerdere kinderen door dit initiatief lid zijn geworden van voetbalverenigingen Rood Groen LVC’01/RKVV Vijlen. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we in september starten met het seizoen 2024-2025.”