Energieklus actie loopt tot 31 juli 2024

In de afgelopen maanden zijn ruim 500 huishoudens in opdracht van de gemeente Vaals bezocht door een energieklusteam van Sobolt Energieklus.

Geplaatst op dinsdag 18 juni 2024

Dit energieklusteam bracht in overleg met de bewoner(s) eenvoudige energiebesparende maatregelen (zoals tochtstrips, radiatorfolie, ledlampen) in de woning aan. Tijdens het huisbezoek werd ook gekeken naar de technische staat van witgoed apparaten. Daarnaast adviseerde het team welke (gedrags)maatregelen bijdragen aan een lagere energierekening.

Laatste kans om een afspraak te maken

Tot 31 juli 2024 loopt deze energieklus actie. Het is de laatste kans om de komende weken een afspraak te maken. De huishoudens die de gemeente in beeld heeft i.v.m. een laag inkomen en hoge energiekosten en/of wonen veelal in een woning die niet goed geïsoleerd is, hebben een brief van de gemeente ontvangen. Een bezoek duurt ca. 1,5 uur. Na afloop ontvangt de bewoner een kort verslag van het bezoek met daarin de maatregelen die genomen zijn en de (gedrags)maatregelen die nog genomen kunnen worden. Een bezoek van het klusteam is gratis en vrijblijvend.

Komt energieklusser Koen binnenkort ook bij jou langs? Maak nu een afspraak, en Koen staat voor je klaar. Op elke dinsdag en woensdag is hij beschikbaar in Vaals. Een afspraak maken is eenvoudig via www.energieklus.nl/vaals.

Liever telefonisch een afspraak maken? Bel of stuur een bericht naar Sobolt Energieklus via 010 – 8995 510