Denk mee over de voorgestelde maatregelen rondom verkeersdruk in de gemeente Vaals

Afgelopen juni en juli hebben inwoners tijdens drie bijeenkomsten meegedacht over oplossingen voor de verkeersdruk in de gemeente Vaals.

Geplaatst op vrijdag 27 oktober 2023

Met behulp van deze inbreng hebben we een pakket van maatregelen ontwikkeld. Deze maatregelen willen we presenteren om te horen wat u ervan vindt, zodat we dit kunnen voorleggen aan de gemeenteraad wanneer zij hier in december een besluit over neemt. 

De bijeenkomst vindt plaats op 15 november in Restaurant Bergzicht (Vijlenberg 55 in Vijlen). Inloop vanaf 19.00 uur. De bijeenkomst start om 19:30 uur. 

Aanmelden

Komt u ook? Meld u zich dan vóór 13 november aan, door een e-mail te sturen naar griffie@vaals.nl

Waarom nemen we maatregelen rondom verkeersdruk?

Vaals en de omgeving zijn mooi. De heuvels, de oude gebouwen, de rust en ruimte, de vriendelijkheid van inwoners. Veel mensen komen ons daarom bezoeken. Daar zijn we blij mee, omdat dit voor werk en inkomen zorgt. Maar te veel drukte is voor niemand fijn. Om ervoor te zorgen dat we samen fijn kunnen wonen en werken zijn maatregelen nodig om de drukte tegen te gaan en tegelijkertijd bezoekers te kunnen blijven ontvangen.