Roda JC Wijktoer bij Aan de Noot in Vaals

Gemeente Vaals, Krijtland Wonen, Roda JC en voetbalverenigingen slaan handen ineen voor Roda JC Wijktoer bij Aan de Noot in Vaals

Geplaatst op donderdag 31 augustus 2023

Wethouder Erika Jaegers: ‘Samen willen we inzetten op het verbeteren van de levenskwaliteit van onze inwoners en de leefbaarheid in de gemeente. Dit doen we met de Roda JC Wijktoer bij Aan de Noot in Vaals. Door in de wijk actief te zijn, stimuleren we niet alleen het samen sporten, maar ook, kansengelijkheid en een gezonde levensstijl.’

Roda JC Wijktoer

Roda JC wijktoerMet de Roda JC wijktoer worden laagdrempelige voetbalactiviteiten geboden. Ieder kind tussen 8 en 12 jaar kan gratis deelnemen aan de Roda JC Wijktoer bij Aan de Noot in Vaals. Vanaf donderdag 14 september start de Roda JC Wijktoer op het voetbalveld in de wijk Aan de Noot in Vaals. Elke donderdag van 16.00 uur tot 17.00 uur zal onder begeleiding van Roda JC trainers én de voetbalverenigingen Rood-Groen LVC ’01 en RKVV Vijlen voetbalactiviteiten worden aangeboden.

Deelname aan de activiteiten is gratis. Inschrijven kan vanaf 5 september via de website www.gezondinmijnstreek.nl

Op de foto van links naar rechts: Ard van Peppen (Roda JC), Samantha Janssen (Gemeente Vaals), Herman Wehkamp (Rood Groen LVC '01), Erika Jaegers (wethouder gemeente Vaals), Nina Fijneman (Krijtland Wonen), Marlies Rothuizen (Krijtland Wonen), Marjo Schols (actieve buurtbewoner Aan de Noot).