Gratis Webinar | Duurzaam verwarmen en koelen in de prakijk

Tijdens deze interactieve sessie op 30 mei om 19.30 uur bespreken we alle do’s and don'ts op het gebied van duurzaam verwarmen.

Geplaatst op dinsdag 23 mei 2023

Dit is dé kans om een antwoord te krijgen op veel gestelde vragen zoals:

  • Hoe werkt een warmtepomp en is dat wel duurzaam?
  • Ben ik beter af met een hybride-, of een full-electric warmtepomp?
  • Wat is het verschil tussen een warmtepomp en airco?
  • Hoe bereken ik de terugverdientijd van een hybride warmtepomp?
  • Zijn er nog andere mogelijkheden om van het gas af te komen?

Er wordt niet alleen gesproken over verschillende soorten warmtepompen zoals: hybride of full electric, monoblock of split, lucht -water warmtepomp en/of de bodemwarmtepomp. Ook wordt er gekeken naar het belang van buffervaten bij een warmtepompsysteem en het onderhoud van een warmtepomp.

Als tegenhanger van de warmtepomp, heb je natuurlijk de airco op basis van elektriciteit. Een airco kennen we voornamelijk om een huis te koelen, echter je kunt deze ook gebruiken om je huis te verwarmen. De voors- en tegens worden hier besproken.  Bovendien wordt er ingegaan op andere vormen van het besparen van gas.

Schrijf je vandaag nog in voor dit gratis Webinar en neem een stap in de richting van een groenere, duurzamere toekomst voor jezelf en je omgeving.

Dit Webinar wordt georganiseerd door de Parkstad gemeenten voor Parkstad bewoners. Parkstad bewoners kunnen zowel fysiek als online deelnemen aan het Webinar. Inwoners buiten Parkstad hebben evengoed de mogelijkheid om online deel te nemen. Dus zeker ook interessant voor jou!

Schrijf je hier vrijblijvend in