Gratis zomerkledingpakket voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen

De gemeente Vaals biedt voor kinderen tussen 0 en 18 jaar de mogelijkheid om gratis een zomerkledingpakket samen te stellen.

Geplaatst op donderdag 6 april 2023

Het pakket bestaat uit zomerkleding, waaronder een zomerjas een paar schoenen en speelgoed. Alles is nieuw en van bekende merken.

Brief met informatie

Gezinnen met een laag inkomen die bij de gemeente bekend zijn hebben inmiddels een brief van de gemeente gekregen. Maar niet alle gezinnen met een laag inkomen zijn bij ons bekend. Heeft u als inwoner van de gemeente Vaals geen brief ontvangen, maar heeft u wel een laag inkomen en kinderen tussen de 0 en 18 jaar? Neem dan contact op met WijVaals. Dit kan via het telefoonnummer 043 306 85 83 en via e-mail: wijvaals@vaals.nl. Maak er vooral gebruik van! Dat kan nog tot 1 september 2023. Op www.vaals.nl/zomer is de informatie uit de brief terug te vinden in het Nederlands, Duits en Engels.

Meedoen met een laag inkomen

We vinden het in de gemeente Vaals belangrijk dat alle kinderen gezond, veilig en kansrijk opgroeien. Soms is financiële hulp daarbij van harte welkom. Een overzicht van financiële hulp die inwoners kunnen krijgen staat in de folder ‘Meedoen in Vaals met een laag inkomen’. De folder is te vinden op www.vaals.nl/ondersteuning-inkomen. Het kledingpakket is een extraatje bovenop de al bestaande regelingen.

Informatie

Deze activiteit is mogelijk door de samenwerking met Stichting STOP Kinderarmoede. Benieuwd naar meer informatie? Kijk dan eens op www.stichtingstop.com