Sloopwerkzaamheden Esso-terrein

De sloopwerkzaamheden op het Esso-terrein aan de Maastrichterlaan hebben enige tijd stilgelegen.

Geplaatst op vrijdag 13 januari 2023

Dat komt omdat er onderzoek heeft plaatsgevonden met betrekking tot het verwijderen van funderingsresten. Dit onderzoek is inmiddels afgerond en de sloopwerkzaamheden kunnen daarom deze week weer worden hervat.

De verwachting is dat de resterende werkzaamheden ongeveer vijf weken zullen duren. Dat betekent dat eind februari/begin maart het terrein vrij zal zijn van obstakels en dus gereed is voor bouwwerkzaamheden. Wanneer de bouwwerkzaamheden starten is nog niet bekend.

De toekomstig eigenaar, Vanhier Wonen uit Voerendaal, werkt momenteel nog aan een aangepast ontwerp. Dit ontwerp zal in een bewonersbijeenkomst worden gepresenteerd.