Bladkorven geplaatst voor bladafval

Aanbieden ander groenafval in groencontainer of bij milieupark

Geplaatst op donderdag 6 oktober 2022

In de voorbije weken zijn op diverse locaties binnen de gemeente Vaals bladkorven geplaatst. De gemeente zorgt ervoor dat de bladkorven regelmatig worden leeggemaakt. Het is belangrijk dat er alléén bladeren in de korven worden gedeponeerd. Wij bieden dit bladafval namelijk voor verdere verwerking aan. Dat is niet alleen milieubewust, maar ook kostenbesparend.

Groencontainer en milieupark
Dus heb je bladafval in vuilniszakken verzameld? Deponeer dan alleen de bladeren in de korven en verwijder het plastic en eventueel overig groen (zoals takken). Voor bladeren kun je natuurlijk ook de groencontainer gebruiken, die je elke 2 weken gratis kunt aanbieden. Ook snoeiafval kan in de groencontainer. Of je kunt het aanbieden bij het milieupark.

Locaties bladkorven
Seffenterstraat/Mgr. Nolensstraat, Dr.Schaepmanstraat/Sneeuwberglaan, Aan de Ververij, Heuvel, Schepenbankstraat, Lange Akker, Aan de Noot/ Morettistraat, Bosstraat, Viergrenzenweg, Pastoor Prickaertsstraat, Holset (parkeerplaats kerk), Borstelkrans, Weideklokje, Oude Trichterweg, Oud Lemiers (parkeerplaats kerk), Schoolstraat Lemiers.

Vragen of opmerkingen?
Bel  043-3068568 en vraag naar Rob Mullenders of Wim Crombach.