WMC optredens in Vaals

Het Wereld Muziek Concours (WMC) is vooral een muzikaal feest. Het festival, dat sinds 1951 iedere vier jaar plaatsvindt in Kerkrade, is een ontmoetingsplek waar muzikanten en bezoekers met uiteenlopende achtergronden elkaar treffen en waar culturen samenkomen om in gezamenlijkheid muziek te maken.

Geplaatst op vrijdag 8 juli 2022

Zoals 4 jaar geleden, mogen wij ook dit jaar deelnemers van het WMC in Vaals ontvangen. Op donderdag 14 en 21 juli 2022 zullen in de avond aan het WMC deelnemende jeugdorkesten concerteren op het Von Clermontplein. De jeugdorkesten nemen deel aan het WMC Young Generation-project. In het voorprogramma van 14 juli zal Koninklijke Harmonie Sint Cecilia 1836 Vaals een concert geven.

Het programma ziet er als volgt uit:

14 juli

  • 20.00 uur: Koninklijke Harmonie Sint Cecilia 1836 Vaals
  • 21.00 uur: Banda Federal de Galicia (Spanje)
  • 21.45 uur: Union Musical des Landes (Frankrijk)

21 juli

  • 20.00 uur: Brabants Jeugd Project Orkest
  • 21.00 uur: Orkester Ave (Sloveni├ź)

Op beide data zullen op het Von Clermontplein stoelen en banken worden geplaatst. Enkele leden van Schutterij Sint Paulus Vaals zullen zorgen voor een hapje en een drankje. De concerten zijn gratis toegankelijk.

Wees welkom en geniet! Bij slecht weer zullen de optredens, gezien de kwetsbaarheid van de instrumenten, jammer genoeg niet doorgaan.