Energiebespaarbox voor huurders die de waardebon nog niet hebben ingewisseld

De gemeente Vaals helpt u graag om uw energierekening te verlagen.

Geplaatst op vrijdag 17 juni 2022

Daarom hebben alle huurders in de maand februari een waardebon van de gemeente Vaals ontvangen. Met deze waardebon kan voor € 75,- kleine energiebesparende producten worden aangeschaft.

Huurders die de waardebon nog niet hebben ingewisseld, zullen vanaf 21 juni een Energiebespaarbox thuisbezorgd krijgen. In deze box zitten kleine energiebesparende producten. Zo kunt u snel gaan besparen op uw energierekening! U ontvangt vanaf 21 juni een brief met een datum en tijdstip waarop de Energiebespaarbox wordt bezorgd.

Zelf de bon inwisselen?

Het is ook nog mogelijk om de waardebon zelf in te wisselen. Dat kan tot uiterlijk 31 december 2022. Let op! De bon is alleen geldig voor producten op de lijst en zolang er nog budget beschikbaar is.

Vragen?

Heeft u vragen over deze actie? Stuur dan een e-mail naar waardebon@winstuitjewoning.nl. U kunt ook bellen met de Servicedesk van Winst uit je woning via 023 583 69 36. Zij zijn bereikbaar tijdens kantooruren en denken graag met u mee!

Deze actie wordt georganiseerd door Winst uit je woning in samenwerking met gemeente Vaals en De Groene Box. Meer informatie over deze actie.

Let op: nadat u de Energiebespaarbox heeft ontvangen is uw waardeboncode niet meer geldig.