Gratis kledingpakket voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen

Kinderen van 0 tot en met 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen kunnen tot 1 september 2022 een gratis pakket met zomerkleding samenstellen.

Geplaatst op vrijdag 13 mei 2022

Daarmee willen we graag iets extra’s doen voor deze kinderen. Hierbij werken we samen met Stichting STOP Kinderarmoede.

Het pakket bestaat uit zomerkleding, waaronder een zomerjas, een paar schoenen en speelgoed. De kleding en schoenen zijn nieuw en van bekende merken. Afhankelijk van de voorraad worden ook andere leuke artikelen in het pakket gedaan.

Brief met informatie

Gezinnen met een laag inkomen die bij de gemeente bekend zijn hebben deze week een brief van de gemeente gekregen. Maar niet alle gezinnen met een laag inkomen zijn bij ons bekend. Heeft u geen brief ontvangen, maar heeft u wel een laag inkomen en kinderen tussen de 0 en 19 jaar? Neem dan contact op met WijVaals. Dit kan via het telefoonnummer 043 306 85 83 en via e-mail: wijvaals@vaals.nl.

Op onze website is de informatie uit de brief terug te vinden in het Nederlands, Duits en Engels.

Meedoen met een laag inkomen

We vinden het in de gemeente Vaals belangrijk dat alle kinderen gezond, veilig en kansrijk opgroeien. Soms is financiële hulp daarbij van harte welkom. Een overzicht van financiële hulp die inwoners kunnen krijgen staat in de folder ‘Meedoen in Vaals met een laag inkomen’. Het kledingpakket is een extraatje bovenop de al bestaande regelingen.