Prins Bernhardstraat afgesloten voor doorgaand verkeer

De Prins Bernhardstraat in Vaals is tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer.

Geplaatst op woensdag 21 juli 2021

Tijdens een rioolinspectie in die straat is onder het weggedeelte tussen de kruising Aan de Ververij/Jos Francotteweg en de rotonde een holle ruimte onder het asfalt geconstateerd. Het weggedeelte tussen de rotonde en kruising Aan de Ververij/Jos Francotteweg is daarom afgesloten voor alle verkeer. Voor voetgangers is de stoep toegankelijk.

Aan de Ververij is vanuit de Prins Bernhardstraat wel in te rijden, maar de Jos Francotteweg niet. Verkeer richting de Sneeuwberglaan en Selzerbeeklaan wordt vanaf de Maastrichterlaan omgeleid via de Beemderlaan en Sneeuwberglaan. 

Hoe lang de weg afgesloten zal zijn, is nog niet bekend. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd.