Informatie over het coronavirus (Covid-19)  >

Omroep 3Heuvelland zoekt nieuw talent!

Heb jij altijd al eens een tv-programma willen presenteren? Live radioverslag willen doen van een evenement? Leren filmen en monteren?

Geplaatst op vrijdag 19 februari 2021

Of zou je achter de schermen willen werken bij een radio- en tv-zender? Bij Omroep 3Heuvelland kan het!

Omroep 3Heuvelland is op zoek naar enthousiaste mensen die interessante radio- en tv-programma's willen maken voor de inwoners van onze gemeente (en daarbuiten)! 3Heuvelland is de streekomroep voor de gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten en is in het grootste deel van Zuid-Limburg te ontvangen. Niet alleen voor de camera en microfoon, ook achter de schermen kan de omroep vrijwilligers gebruiken (zoals voor techniek en administratie).

Ben je nieuwsgierig wat je allemaal kunt doen bij de omroep? Neem dan eens contact op met hoofdredacteur Mathieu Snijders (mathieusnijders@3heuvelland.nl). Hij vertelt je graag veel meer over de omroep. Samen met hem kun je kijken of je jouw talenten kan inzetten voor de omroep en de luisteraars/kijkers uit je eigen omgeving. Wie weet ga je daarna al snel op wat voor manier dan ook meehelpen aan het maken van radio- of tv-programma’s.

Kijk voor meer informatie over de omroep op www.3heuvelland.nl. 3Heuvelland televisie en kabelkrant is te ontvangen op Ziggo kanaal 46. Radio 3Heuvelland is via de ether te ontvangen op FM 107,2 en op diverse manieren via het Ziggo-kabelnet.