Informatie over zware regenval en wateroverlast >

Let op: valse aanslagbiljetten BsGW in omloop

Op dit moment zijn er valse aanslagbiljetten van BsGW in omloop.

Geplaatst op woensdag 23 december 2020

De aanslagbiljetten zijn geadresseerd aan ‘De bewoners’ en heeft midden boven als kop: ‘Alleen samen krijgen wij corona onder controle’.

In het aanslagbiljet wordt u gevraagd om een openstaand bedrag over te maken naar een bankrekeningnummer. Dit bankrekeningnummer is niet van BsGW. Trap er niet in en maak geen geld over naar dit rekeningnummer.

Twijfelt u over de echtheid van een brief? Kijk op Mijn BsGW om de status van uw aanslagen te bekijken. Hier ziet u welk bedrag u nog open heeft staan. Ook kunt u telefonisch navraag doen bij BsGW via 088-8420 420.

Voor meer informatie vindt u op de website van BsGW.