Informatie over zware regenval en wateroverlast >

Reactie burgemeester Leunessen op schietincident

Het schietincident van gisteren heeft veel los gemaakt in Vaals.

Geplaatst op zondag 6 december 2020

Burgemeester Harry Leunessen: “Vandaag ben ik bij omwonenden van de plek van het schietincident langs gegaan en heb met hen gesproken over hun zorgen. Net als hen en veel Vaalsenaren ben ik geschrokken. De veiligheid van onze inwoners staat voorop. Daar werken we iedere dag hard aan.”

Burgemeester Leunessen vervolgt: “Er is nog veel onduidelijkheid over het incident. De politie heeft een onderzoek opgestart om te achterhalen wat er zich precies heeft afgespeeld. De politie geeft in ieder geval nadrukkelijk aan dat het schietincident los staat van Vaals en dat de aanleiding van het incident niets met Vaals te maken had. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie. Verder roep ik op om geen geruchten te verspreiden, maar het politie onderzoek af te wachten.”

De politie is voor het onderzoek dringend op zoek naar camerabeelden van het schietincident. Meer informatie op de website van de politie.