Informatie over het coronavirus (Covid-19)  >

Hoe moet uw directe omgeving, de gemeente en de hele regio er in de toekomst uit zien? Laat uw mening deze week horen!

2050. Dat klinkt nog ontzettend ver weg. Toch willen we van u weten hoe de gemeente en regio er tegen die tijd uit moeten zien.

Geplaatst op donderdag 29 oktober 2020

Dat gaat over van alles in uw omgeving. Bijvoorbeeld over het landschap, landbouw, wonen, leren, gezondheid en werken.

Wilt u later uw eten halen op een buurderij? Tijdelijk in een woonhotel kunnen wonen? Een festival op een kunstakker organiseren? De geschiedenis van de regio zien door een slimme bril? Recycleuro’s verdienen met het inleveren van afval? Werkt u in een wierschuur? Gaat u met uw vragen over uw gezondheid naar de zorgbank?

Passen die voorbeelden bij uw droombeeld van de toekomst? Of vindt u ze nergens op slaan en hebt u een heel ander beeld van de toekomst? Laat het ons weten! Vul de vragenlijst in. We hopen dat zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen. Jong en oud, maakt niet uit wie u bent of waar u vandaan komt. We doen dit onderzoek samen met Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten, ofwel de Lijn50-regio (inderdaad, de buslijn).

Dit is hét moment om u te laten horen, wij zijn razend benieuwd naar uw mening! Dus vul de vragenlijst in. Het invullen duurt een kwartiertje (maar u kunt ook vragen overslaan, dan gaat het sneller). Een kwartier waarmee u uw eigen toekomst bepaalt!