Nieuw #Hou Vols-magazine deze week in de bus

Deze week ontvangen alle inwoners van de gemeente Vaals het nieuwe #Hou Vols-magazine in de brievenbus.

Geplaatst op dinsdag 20 oktober 2020

Deze week ontvangen alle inwoners van de gemeente Vaals het nieuwe #Hou Vols-magazine in de brievenbus. Het is de derde huis-aan-huis uitgave van de gemeente Vaals in coronatijd.

In het magazine besteden we deze keer aandacht aan initiatieven uit de samenleving die zich inzetten voor verbinding. De meeste initiatieven zijn ontstaan voordat het coronavirus de kop op stak, maar juist deze tijd laat zien hoe ontzettend belangrijk gemeenschapszin, verantwoordelijkheid nemen en er voor elkaar zijn is. Die verbondenheid zullen we ook naar de toekomst toe moeten volhouden.

Ter aanvulling: de drukopdracht voor het magazine was al de deur uit voordat de coronamaatregen vorige week aangescherpt werden. Daardoor staan op de achterkant van het magazine nog foto’s van toen de horeca open was. Die foto’s zijn door het aanscherpen van de regels achterhaald.