Informatie over zware regenval en wateroverlast >

Gedeputeerde Burlet op werkbezoek in Vaals

Afgelopen maandag (31 augustus) was gedeputeerde Ruud Burlet van de Provincie Limburg samen met twee ambtenaren van de provincie op bezoek in de gemeente Vaals.

Geplaatst op donderdag 3 september 2020

Tijdens het werkbezoek spraken gedeputeerde Burlet (Duurzaamheid, Milieu en Aanbestedingen) en wethouder John Coenen over mogelijke ontwikkelingen op de locatie van het vroegere Esso-tankstation in het centrum van Vaals. Het ging daarbij vooral over de sloop en het saneren van het terrein.

Gedeputeerde Burlet gaat nu samen met zijn collega-gedeputeerde Andy Dritty (Ruimte, Wonen en Europa) onderzoeken op welke manier de provincie gaat bijdragen aan de sloop en sanering op het Esso-terrein. Als dat duidelijk is, kan wethouder Coenen namens de gemeente Vaals op korte termijn concretere afspraken gaan maken met mogelijk geïnteresseerden in het Esso-terrein.