Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Preventieteam Fraiche zet Vaalsenaren in het zonnetje

Het preventieteam van Fraiche heeft samen met een jongerenwerker van Trajekt en Buurtsportcoach Hannie Pleijers een aantal mensen van Vaals in het zonnetje gezet.

Geplaatst op donderdag 9 juli 2020

Omdat deze mensen zich enorm hebben ingezet of dat ze het juist zwaar hebben gehad tijdens de coronaperiode. Het preventieteam heeft deze mensen verblijd met een Samen Vaals waardebon en een plantje van Soe Sue. De mensen die in het zonnetje gezet werden zijn Monique Rombach, Petra Westerbeek, Viona Vanhoutem, mevr. Schnitzeler, Kevin Jacobs, Mireille Prange, Vivian Wouters en familie Bindels.

Het preventieteam deed dit in het kader van het project #OranjeHelper. Het project spoort jongeren aan iets te doen voor hun dorp/stad tijdens de coronaperiode. Dat kan bijvoorbeeld door boodschappen te doen voor iemand die slecht ter been is, of een bezoekje te brengen aan iemand die alleen is. Het preventieteam van Fraiche heeft ervoor gekozen om op deze manier aan het project invulling te geven.

Fraiche preventieteam zet Vaalsenaren in het zonnetje