Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Schade door spijkers Vijlen? Doe aangifte

De politie is op zoek naar tips die leiden naar degene die spijkers heeft neergelegd op wegen in de omgeving van Melleschet, Rott en de Hilleshagerweg in Vijlen. De geprepareerde spijkers zorgen voor gevaarlijke situaties, vooral voor motorrijders en fietsers.

Geplaatst op maandag 18 mei 2020

De politie vraagt getuigen die iets kunnen vertellen over diegene die hiervoor verantwoordelijk is of die iets gezien hebben zich te melden bij de politie. U kunt bellen via het landelijk nummer 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Er zijn meerdere meldingen binnen gekomen bij de politie en de gemeente Vaals van bestuurders die schade hebben opgelopen door de spijkers. Heeft u schade aan uw voertuig opgelopen door deze spijkers? Doe dan aangifte bij de politie.