Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Nieuwe noodverordening Veiligheidsregio Zuid-Limburg 1 april

Geplaatst op donderdag 2 april 2020

Veiligheidsregio Zuid-Limburg heeft op 1 april 2020 een nieuwe noodverordening vastgesteld. In deze nieuwe noodverordening is de verlenging van de maatregelen met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus verwerkt die het kabinet op dinsdag 31 maart 2020 heeft vastgesteld. Ook is hierin een verbod opgenomen op het geopend houden van sanitaire voorzieningen bij recreatieparken en andere recreatieve locaties. De nieuwe noodverordening geldt per 1 april voor de 16 gemeenten in de regio Zuid-Limburg.

U kunt de noodverordening hier downloaden (PDF, 225.6 kB).

Lees meer over de nieuwe noodverordening op de website van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg.