Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Beperkte dienstverlening buitendienst

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal de buitendienst zich minimaal t/m 6 april met een beperkte dienstverlening bezighouden.

Geplaatst op vrijdag 20 maart 2020

Dat betekent dat de buitendienst zich alleen bezig houdt met calamiteiten, het legen van afvalbakken en straatvegen (zonder blazers). Onder calamiteiten verstaan we zaken in de openbare ruimte die de veiligheid direct belemmeren. Denk bijvoorbeeld aan een omgevallen boom of een verstopte kolk die overloopt.

De overige werkzaamheden zijn voorlopig opgeschort. Zaken zoals zwerfvuil, achterstallig groenonderhoud of andere niet acute klachten/meldingen worden wel geregistreerd, maar niet behandeld. Afhandeling hiervan zal gebeuren als de maatregelen dit toelaten. We vragen uw begrip hiervoor.