Nog steeds gratis parkeren rondom St. Pauluskerk en Protestantse Kerk op zondagochtend

Iedere zondag geldt er rondom de St. Pauluskerk en de Protestantse Kerk in Vaals tot 13.00 uur gratis parkeren vanwege de kerkdiensten.

Geplaatst op vrijdag 17 januari 2020

Dit gratis parkeren geldt voor de Lindenstraat, parkeerplaats in de Lindenstraat, een deel van de Kerkstraat (let op: alleen vanaf de Lindenstraat naar boven), Akenerstraat, parkeerplaats bovenin de Kerkstraat, BergstraatĀ en de Tentstraat.

Door het afschaffen van het twintig minuten gratis parkeren blijkt enige onduidelijkheid te zijn ontstaan over het gratis parkeren op zondagochtend bij de kerken. Dat is onveranderd gebleven. Bezoekers van de kerkdiensten op zondagochtend kunnen hun auto dus nog steeds gratis in de buurt van de kerken parkeren.