Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Nieuwe conceptstore Concept88

Sander Schmets (eigenaar van Sander Schmets Hairsalon) en Joyce Peters (eigenaar van Sesza Lingerie & Comfort) hebben samen een nieuwe winkel geopend op de Maastrichterlaan 88 in Vaals.

Geplaatst op maandag 13 januari 2020

Ondernemers Vaals bundelen krachten in conceptstore

Sander Schmets (eigenaar van Sander Schmets Hairsalon) en Joyce Peters (eigenaar van Sesza Lingerie & Comfort) hebben samen een nieuwe winkel geopend op de Maastrichterlaan 88 in Vaals. De nieuwe winkel Concept 88 ligt tussen  de lingeriewinkel van Joyce (Sesza) en de hairsalon van Sander Schmets in. Concept 88 is - zoals de naam als zegt - een concept store. Hieronder vertelt Joyce over het hoe en waarom van de nieuwe zaak op de Maastrichterlaan.

Concept88 - winkel geopend

Wat is Concept 88 voor een winkel?

“Een dameskledingzaak met wisselende collecties voor een fijne prijs. Wij willen de nieuwste trends in kleding en accessoires aanbieden. Wat op het moment hot is, hebben we! Ons streven is om zeer regelmatig, zo om de één of twee weken,  de gehele collectie te vernieuwen.”

Waarom hebben jullie Concept 88 samen opgestart?

“Wij willen graag meer levendigheid in dit gebied van Vaals. Daarbij liep vooral Sander al langer met het idee van een concept store in kleding en accessoires rond. Uiteindelijk ben ik overstag gegaan en dacht waarom ook niet….? Op een avond in november hebben wij toen het hele idee op poten gezet en binnen twee weken kon de winkel al open!”

Twee zaken tegelijk runnen, is dat geen gekkenwerk?

Joyce lachend: “Soms moet je een beetje gek zijn om iets op poten te zetten, als je er maar in gelooft! De een kan dát goed en de ander weer iets anders. Uiteindelijk doen we bijna alles samen. Samen bekijken we wat de laatste trend is en gelukkig zitten we daarin op één lijn. Onze andere zaken lopen goed en mensen zijn gewend om ons daarin aan te treffen, dus dat blijft ook zo. We kunnen in Concept 88 gelukkig rekenen op veel hulp van partners, vrienden en kennissen.  We vullen elkaar allemaal aan, dat is denk ik het geheim. Zo staat mijn partner soms ook in de zaak en zelfs een vrouw die boven de zaak woont heeft toegezegd dat zij graag in de winkel uit wil helpen. Ook op Indy, een goede vriendin van Sander, kunnen we rekenen. Dus we bemannen de nieuwe winkel gewoon gezellig met z’n allen!”

Concept88 - winkel geopend