Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Vaals  >

Harry Leunessen voorgedragen als nieuwe burgemeester van Vaals

De gemeenteraad van Vaals heeft vanavond Harry Leunessen voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Vaals. De 54-jarige Leunessen is volgens de gemeenteraad de atypische, wars van systeemdenkende aanjager van vernieuwingen die Vaals nodig heeft.

Geplaatst op donderdag 14 november 2019

De gemeenteraad is ervan overtuigd dat met de heer Leunessen een kundige, oprechte en enthousiaste persoonlijkheid in huis gehaald wordt die in staat is zijn rol als burgemeester van Vaals op verfrissende en eigentijdse wijze invulling te geven.

Harry Leunessen is de opvolger van Reg van Loo die morgen afscheid neemt als burgemeester van Vaals. Totdat de heer Leunessen in functie treedt neemt locoburgemeester Jean-Paul Kompier tijdelijk het burgemeesterschap op zich.