Oproep NLdoet

De gemeente Vaals doet mee aan NLdoet op vrijdag 15 maart. We nodigen alle inwoners uit om samen de handen uit de mouwen te steken in de gemeente.

Geplaatst op vrijdag 1 maart 2019

Heeft u ideeën over welke klussen u samen met de gemeentelijke ambtenaren in uw straat of wijk, buurtschap of dorp wilt aanpakken, meld dit dan vóór maandag 11 maart per e-mail aan info@vaals.nl.

Vervolgens worden de ingediende ideeën bekeken op uitvoerbaarheid. Samen poetsen, opruimen of klussen biedt ook de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te komen. We zijn daar ontzettend blij mee. Bovendien leren wij allerlei leuke nieuwe mensen kennen en u leert ons kennen. Iedereen is welkom. Zo maken we samen een schonere leefomgeving en kunnen we met elkaar delen wat er leeft in de wijk.

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Dat willen wij ook. Het is kort dag, dus reageer snel!