Informatie over zware regenval en wateroverlast >

Houd je brein gezond! Lezing over preventie van dementie

Wat is dementie? Kun je dementie voorkomen? Wat heeft zin, en wat heeft geen zin? Vanaf welke leeftijd moet je hierover gaan nadenken, en voor wie is dit belangrijk?

Geplaatst op dinsdag 8 januari 2019

We zijn zelf het medicijn

Houd je brein gezond!Je kunt zelf de kans op dementie verkleinen door je hersenen gezond te houden. Op woensdag 23 januari staan het Alzheimer Centrum Limburg en de gemeente Vaals hierbij stil tijdens de lezing ‘Houd je brein gezond! Wat is preventie van dementie?’ in de bibliotheek in Vaals. Onderzoekers van het Alzheimer Centrum Limburg vertellen over de laatste ontwikkelingen rondom dementie en het voorkomen hiervan. Daarna is er tijd om met de onderzoekers te praten en vragen te stellen over dementie. De lezing begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur.

Aanmelden

Iedereen die meer wil weten over (preventie van) dementie is welkom. Deelname is gratis. Wel graag even per mail aanmelden via info@vaals.nl. Zet in de onderwerpregel ‘Lezing Dementie’. Geef uw naam door en het aantal personen met wie u komt. Telefonisch aanmelden kan ook, via 043-3068568.