75 jaar Liberation, denkt u mee over de invulling?

Wij nodigen u uit op 13 dec. om 19.00 uur in het gemeentehuis van Vaals.

Geplaatst op donderdag 29 november 2018

75 jaar bevrijdingIn Zuid-Limburg vieren we in 2019 het 75-jarig jubileum van onze vrijheid: 75 jaar Liberation. Dit willen we graag samen met ú vieren. Daarom nodigt de gemeente Vaals u uit om op donderdag 13 december om 19.00 uur  in het gemeentehuis,  samen ideeën te bespreken,  activiteiten te ontwikkelen om tot een mooie invulling te komen om 75 jaar vrijheid te herinneren, te bespreken én te vieren.

Het merendeel van Nederland ziet het jaar 2020 als hét 75-jarig jubileum van de vrijheid. Men is zich er niet of nauwelijks van bewust dat Zuid-Limburg al een jaar eerder was bevrijd. De bevrijding in ’44 en de daaraan voorafgaande gebeurtenissen in de Tweede Wereldoorlog kennen veel verhalen. Verhalen die voor altijd met ons verbonden zijn en deel uitmaken van onze culturele identiteit.
Mocht u interesse hebben om met ons mee te denken, bent u van harte uitgenodigd voor 13 december.

Graag aanmelden via: d.aretz@vaals.nl of via 043-3068582.