Hulp bij het vinden van een baan

Hulp van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland bij het vinden van een baan.

Geplaatst op vrijdag 7 september 2018

Woont u in Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals of Valkenburg a/d Geul? Heeft u geen baan en geen uitkering? En wilt u wel graag aan het werk? Dan is het soms lastig om zelf (weer) een baan te vinden. Sociale Zaken Maastricht Heuvelland kijkt graag met u mee wat uw mogelijkheden zijn om zelf een baan te vinden. Dit doen wij door met u in gesprek te gaan, waarbij wij u beter leren kennen. Wij geven u informatie en advies over werk, opleiding en de arbeidsmarkt. Daarna gaat u actief aan de slag en wij zullen u waar dat mogelijk is persoonlijk begeleiden. Inschrijving op www.werk.nl. Het gesprek en de begeleiding zijn gratis.

Wat verwachten wij van u?

Dat u zich volledig inzet, want energie, tijd en motivatie zijn belangrijk bij het vinden van een baan.

Meer weten?

Wilt u weten wat een gesprek voor u kan betekenen? Neem dan contact op met consulent Judith van Mieghem via judith.van.mieghem@maastricht.nl, (043) 350 48 71 of via Facebook ‘Sociale Zaken voor niet-uitkeringsgerechtigden’.