Werkzaamheden Tentstraat

In week 27 (vanaf 2 juli as.) zal aannemer BGM Infra in opdracht van Enexis werkzaamheden uitvoeren in de Tentstraat. Het gaat om onderhoudswerkzaamheden aan het ondergrondse gasnetwerk. De gasleiding in de Tentstraat en directe omgeving is toe aan onderhoud of vervanging.

Geplaatst op donderdag 21 juni 2018

Parkeren

De graafwerkzaamheden aan de Tentstraat starten in week 27 en worden uitgevoerd tussen 7.00 en 16.00 uur.  Vanaf week 27 kunnen er in de straat tijdelijke parkeerverboden gelden die ook voor de aanwezige parkeerstroken gelden. Deze zijn nodig omdat de aannemer anders zijn werk niet kan uitvoeren.

De parkeerverboden worden tijdig aangegeven d.m.v. verbodsborden met tekst.
De aannemer probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar vraagt om begrip als dat toch het geval is.

Meer informatie?

Enexis voert de werkzaamheden niet zelf uit. Dat doet aannemer BGM Infra.
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met BGM Infra, bereikbaar via het telefoonnummer van uitvoerder Mark Koenen: 06-22318426.