Werkzaamheden inritconstructies Maastrichterlaan


Vanaf woensdag 3 april gaat aannemer Laeven Infra in opdracht van de gemeente Vaals starten met het vervangen van de inritconstructies aan de Maastrichterlaan. Inritconstructies zijn de drempels richting de zijstraten. Vanwege de verkeersintensiteit is gekozen om de werkzaamheden op woensdag, donderdag en vrijdag uit te voeren.

Kruising Maastrichterlaan - Seffenterstraat

De eerste inritconstructie die vervangen wordt, is de kruising Maastrichterlaan - Seffenterstraat.
Tijdens deze werkzaamheden zal de Seffenterstraat vanaf de Maastrichterlaan op 3 en 4 april worden afgesloten voor alle verkeer. Alle bedrijven en winkels blijven bereikbaar. Om de achterliggende straten te bereiken wordt er een verkeersomleiding ingesteld via de Beemderlaan.

Kruising Maastrichterlaan – Jos Francotteweg

Op 5 en 6 april wordt de inritconstructie Maastrichterlaan - Jos Francotteweg vervangen.
Tot maandag 8 april zal vanaf de kruising Beatrixstraat het bovenste gedeelte van de Jos Francotteweg worden afgesloten voor alle doorgaande verkeer met uitzondering van bestemmingsverkeer. Een verkeersomleiding zal worden ingesteld via de Prins Bernhardstraat en de Jos Francotteweg.

Inritconstructie naast bakkerij Kickartz

Woensdag 10 april en donderdag 11 april zal de inritconstructie naast bakkerij Kickartz vervangen worden. Tijdens deze werkzaamheden zijn de bakkerij Kickartz en de andere winkels te bereiken via de inrit Seffenterstraat.

Kruising Maastrichterlaan – Sjwats Jris

Donderdag 11 april en vrijdag 12 april zal de inritconstructie Maastrichterlaan - Sjwats Jris vervangen worden. Tijdens deze werkzaamheden zal een verkeersomleiding worden ingesteld via de Bloemendalstraat. Buslijnen zullen worden omgeleid.

Alle bedrijven en woningen zijn tijdens deze werkzaamheden bereikbaar.