Dienstverlening balie gemeentehuis

Dienstverlening balie gemeentehuis uitsluitend op afspraak. Ambtenaren en bestuurders werken thuis.


In Vaals volgen wij de landelijke adviezen en richtlijnen van het RIVM op. Doelstelling is om te bevorderen dat inwoners en medewerkers zo min mogelijk sociale contacten hebben. Dit betekent dat medewerkers en bestuurders van de gemeente Vaals zoveel mogelijk thuis werken.

De publieksdienstverlening in het gemeentehuis in Vaals werkt momenteel uitsluitend op afspraak. Dat betekent dat u niet vrij kunt inlopen en altijd een afspraak dient te maken voor bijvoorbeeld het aanvragen en afhalen van producten (paspoort, rijbewijs, uittreksel enz.) en het doen van aangifte van geboorte en overlijden.

Een afspraak kunt u maken via 043-306 85 68. Wij verzoeken u de tijden van de afspraak stipt na te komen. Komt u te vroeg, dan verzoeken wij u buiten te wachten. Komt u te laat, dan kunt u niet geholpen worden en moet u een nieuwe afspraak maken.

Deze vorm van dienstverlening is noodzakelijk om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. We zijn zeer alert op de contacten tussen inwoners en gemeentelijke medewerkers in het KlantContactCentrum. Daarbij nemen we geen enkel risico. Bij de meest geringe klachten trekken we medewerkers van de balie terug.

Via deze website kunt u ook producten aanvragen. Houd er wel rekening mee dat u voor bepaalde producten een pasfoto en handtekening in het gemeentehuis dient in te leveren en dat u daarvoor dus een afspraak dient te maken.

Voor vragen is de gemeente elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 043-306 85 68. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vaals.nl.

Meer Dienstverlening gemeente Vaals tijdens coronamaatregelen