Bloemen voor alle wegkruisen

Het voorjaar prikkelt om buiten aan de slag te gaan. Het is dan ook overduidelijk dat veel adoptanten van de wegkruisen in de gemeente Vaals ‘hun’ wegkruis een facelift geven.

Geplaatst op woensdag 8 mei 2024

Na het aanbrengen van de paaskransen aan alle wegkruisen in de gemeente Vaals zijn nu de bloemen en de plantjes aan de beurt. Het comité Kruisen Gemeente Vaals is dit jaar in de gelegenheid om adoptanten bloemen en planten aan te bieden voor alle wegkruisen in de gemeente Vaals.

Afgelopen jaren gebeurde dit al in Vijlen, ondersteund door de Evenementen Commissie Vijlen. Nu is het zelfs mogelijk om dit aanbod te doen voor alle wegkruisen in Vaals, Vijlen, Lemiers en alle gehuchten van de gemeente Vaals. Adoptanten hebben hun bestelling al kunnen doorgeven aan het comité en op 14 mei worden de bloemen en plantjes bezorgd en overgedragen aan de adoptanten. Zij kunnen die dan keurig voor Pinksteren planten bij hun wegkruis.

Voor Pinksteren zullen dus a wegkruisen voorzien zijn van nieuwe bloemen en plantjes die de lente en het zomerseizoen aankondigen. Op deze wijze staan alle wegkruisen er stralend bij. De moeite waard om eens te bekijken.

Wil je helpen om het culturele erfgoed in de openbare ruimte er goed bij te laten staan en te behouden voor de toekomst? Neem dan contact op met Lambert Jaegers van het Comité Kruisen Gemeente Vaals via 06-53990756 of l.jaegers@home.nl.