Week van het Geld; maak kennis met het team thuisadministratie Vaals.

Wij zijn Erik en Wilma en helpen inwoners van Vaals bij hun administratie en financiën.

Geplaatst op donderdag 14 maart 2024

Team Thuisadministratie VaalsWij streven naar het verminderen van financiële stress met een persoonsgerichte aanpak. Je bent van harte welkom voor een gesprek bij onze inloopbijeenkomsten. Op woensdag 27 maart zijn we van 9.30 uur tot 11.30 uur bij het inloopcentrum Aan de Noot en op donderdag 28 maart zijn we van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Bibliotheek in Vaals.

Heb je vragen over je administratie of financiën dan kun je ons natuurlijk bellen: Erik Kicken (06-30776619) of Wilma Savelberg-Pasmans (06-34091377). Meer informatie vind je ook op onze website Thuisadministratie Heuvelland. Voor vragen en informatie kunt u ook contact opnemen via e-mail: ta.heuvelland@humanitas.nl of telefonisch via 043 - 356 04 48.

Thuisadministratie Vaals biedt hulp en ondersteuning aan mensen die het zicht op hun financiën kwijt zijn en hierdoor vaak ook met schulden worden geconfronteerd. Getrainde vrijwilligers brengen samen met de deelnemers discreet de financiële situatie in kaart en helpen om overzicht te krijgen en te houden totdat de deelnemer dit zonder hulp weer alleen kan.