Denkt u mee over toerisme in de gemeente Vaals?

De levendigheid van Vaals wordt verrijkt door de aanwezigheid van bezoekers. Vaals verwelkomt bezoekers vanuit binnen- en buitenland die komen winkelen, deelnemen aan evenementen en de historische gebouwen en gedenkplekken verkennen.

Geplaatst op woensdag 21 februari 2024

We streven ernaar een gastvrije gemeente te zijn waar toeristen zich welkom voelen en waar ontmoetingen tussen toeristen en inwoners een positieve invloed hebben op de sfeer in Vaals.

Maar de toename van toeristen brengt ook uitdagingen met zich mee. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we een gezonde balans behouden tussen het verwelkomen van toeristen en het minimaliseren van eventueel ongemak dat toerisme met zich mee kan brengen?

Hierover gaan we graag met u, andere ondernemers, organisaties en inwoners in gesprek op 4 maart en 6 maart. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u de kans om uw ideeën en inzichten te delen over het thema toerisme. Uw input zal een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuw toeristisch beleid in Vaals. Daarnaast zullen we tijdens deze avond de resultaten delen van de enquête over toerisme in de gemeente Vaals, waaraan in december en januari meer dan 350 deelnemers hebben deelgenomen.

Mis deze kans niet om uw stem te laten horen!

Praktische informatie

Datum: maandag 4 maart en woensdag 6 maart

Tijden en locatie:

  • Maandag 4 maart van 10.00 - 12.00 uur (gemeentehuis)
  • Woensdag 6 maart van 18.00 - 20.00 uur (Café-Restaurant Bergzicht, Vijlen).

Inloop vanaf 30 minuten voor aanvang. Bij beide sessies wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.

Belangrijk: u kunt zich maar voor één sessie aanmelden.

U kunt zich aanmelden door vóór 1 maart een e-mail te sturen naar L.dohmen@vaals.nl, zodat wij rekening kunnen houden met de catering. Vermeld dan ook aan welke sessie u deelneemt en met hoeveel personen.